Aktørerne: Det skal Antorini fokusere på frem mod valget

SLUTSPURT: Folketingsvalget nærmer sig, og selv om valgkampen uofficielt er blevet skudt i gang, har undervisningsministeren stadigvæk en lang række ting, hun skal nå inden valgdagen. I hvert fald hvis man spørger aktørerne på uddannelsesområdet. Få et overblik her.

Implementeringen af folkeskole- og erhvervsuddannelsesreformerne, en løsning på praktikpladsproblemet og en taxameterreform er nogle af de ting, uddannelsesaktørerne mener, undervisningsminister Christine Antorini (S) skal fokusere på inden folketingsvalget.
Implementeringen af folkeskole- og erhvervsuddannelsesreformerne, en løsning på praktikpladsproblemet og en taxameterreform er nogle af de ting, uddannelsesaktørerne mener, undervisningsminister Christine Antorini (S) skal fokusere på inden folketingsvalget.Foto: Les Kaner/UVM
Per Bang Thomsen

Der er maksimalt ni måneder til, at danskerne igen skal til valgurnerne og udpege de 179 politikere, som skal forme den hjemlige politiske kurs.

Selv om regeringspartierne har sat flueben ved størstedelen af de uddannelsespunkter, de havde med i deres regeringsgrundlag, betyder det ikke, at undervisningsminister Christine Antroini (S) kan læne sig roligt tilbage, indtil statsministeren trykker valgknappen i bund.

I hvertfald ikke, hvis man spørger en række af landets uddannelsesaktører.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00