Bagland øger pres på erhvervsskole-formand

FORENINGSLIV: Formandskabet bør teste, om det stadig har opbakning fra medlemmerne. Sådan lyder kritikken, efter Danske Erhvervsskoler – Lederne har truffet vigtige beslutninger, uden at medlemmerne føler sig inddraget.
Medlemmer af Danske Erhvervsskoler - Lederne kritiserer formand Peter Amstrup (billedet) for ikke at have lagt vigtige beslutninger ud til medlemmerne.
Medlemmer af Danske Erhvervsskoler - Lederne kritiserer formand Peter Amstrup (billedet) for ikke at have lagt vigtige beslutninger ud til medlemmerne.

Det er ikke en forening for foreningens skyld. Den skal repræsentere os, som betaler toppens løn, og man må sige, at det har de ikke gjort her, og folk er blevet rigtig sure over det.

Anya Eskildsen
Direktør, Niels Brock
Kritikken af Danske Erhvervsskoler - Lederne fortsætter, efter flere medlemmer tidligere på ugen kritiserede foreningens top for ikke at lægge et kontroversielt forslag frem for medlemmerne, inden det blev præsenteret i medierne.

Den nye kritik rejser sig, efter det er blevet besluttet, at man skal arbejde frem mod at sammenlægge foreningens sekretariat med sekretariatet i ledernes arbejdsgiveres forening, Danske Erhvervsskoler - Bestyrelserne.

"Hvis jeg var formand, ville jeg oven på de her to bommerter afprøve, om der stadig var tillid til mig blandt medlemmerne," siger Tim Christensen, direktør for Køge Handelsskole, som er skuffet over ikke at være inddraget i beslutningen.

"Der nogle mænd i spidsen, som går lidt for hurtigt frem. Men vi sidder altså nogle folk, som betaler hele gildet, og som gerne vil have lov at give vores mening til kende. Det er en dårlig strategi ikke at bruge den viden, der er i medlemskredsen. Det er ikke nødvendigvis de klogeste, der sidder i toppen af virksomheder eller foreninger," siger Tim Christensen, som understreger, at han forholder sig til processen og ikke indholdet af aftalen.

0:000:00