Danske Fysioterapeuter har fundet en vinder

At kombinere forskning på fysioterapiuddannelsen med forskning i praksis er et projekt, der har givet Træningsenheden i Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning samt professionshøjskolen University College Nordjylland en pris for arbejdet. 

Sara Ridder

Et samarbejde mellem Træningsenheden i Aalborg Kommune og professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) om en ny funktion, der skal kombinere forskning på uddannelsen i fysioterapi med forskning i praksis, er så nyskabende, at de to samarbejdspartnere har modtaget Danske Fysioterapeuters iværksætter- og innovationspris 2016. Det skriver Magasinet Pleje

Træningsenheden i Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning og UCNFys deler en medarbejder, som skal bygge bro mellem forskningen på uddannelsen og forskningen i praksis inden for det fysioterapeutiske felt. Kombinationsstillingen er den først af sin slags i Danmark.

Danske Fysioterapeuter har belønnet projektet med sin iværksætter- og innovationspris 2016. Prisen overrækkes i eftermiddag i Aalborg Kongres- og Kulturcenter af trænings- og aktivitetschef i Aalborg Kommune.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00