Denne uge: Inklusion, ny uddannelse og ukrainske flygtninge

Christiansborg skal gøres klogere på inklusionsindsatsen i grundskolen, når der onsdag er offentlig høring i Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg. Og så er en ny aftale om de ukrainske flygtninge på trapperne. 

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Andreas Wind

Mandag
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfyae (S) fremsætter et forslag om en ændring af loven om midlertidig opholdstilladelse for ukrainske flygtninge. Det drejer sig blandt andet om ændringer på børne- og undervisningsområdet. Ifølge Altingets oplysninger bliver en ny politisk aftale om de ukrainske flygtninge også præsenteret mandag. 

Tirsdag
Bygherreforeningen afholder konference om indretningen af nye og eksisterende skoler, så de lever op til undervisningen i det 21. århundrede. Det sker på H. C. Ørsted Gymnasiet i Kongens Lyngby. 

Det er også tirsdag, at Lederforeningen i BUPL afholder landsmøde, hvor den nuværende formand for Lederforeningen, Eva Munck Immertreu, er på valg.

Onsdag
Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg afholder en offentlig høring, hvor temaet er 'Inklusion i grundskolen'. Minister for området, Pernille Rosenkrantz-Theil (S), indleder høringen, som også byder på indlæg fra forskere og skoleledere. Programmet kan ses her.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00