Her er årets mest læste debat på Altinget: uddannelse

DEBAT: Folkeskolereformen og børns trivsel i skolen er de debatemner, der har trukket allerflest interesserede læsere til på Altinget: uddannelse i 2018. Se årest fem mest læste indlæg her.

Skolebørn skal have tid til fri leg, og det skal tages alvorligt, hvis for mange keder sig i skolen. Det er nogle af pointerne fra årets mest læste debatindlæg på Altinget: uddannelse.
Skolebørn skal have tid til fri leg, og det skal tages alvorligt, hvis for mange keder sig i skolen. Det er nogle af pointerne fra årets mest læste debatindlæg på Altinget: uddannelse.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Lise-Lotte Skjoldan

Det har været forskernes år i debatsektionen på Altinget: uddannelse. Bag samtlige af de fem allermest læste uddannelses-debatindlæg i 2018 står nemlig forskere, professorer og lektorer.

Vi har, i anledning af, at året er ved at rinde ud, fundet det store regneark frem og kigget på, hvilke debatindlæg der har trukket flest læsere gennem 2018. Over 300 indlæg er blevet bragt i årets løb om alt fra folkeskolereformen, FGU, naturvidenskabelige fag og børns trivsel i skolen.

Her kan du se de fem mest læste indlæg.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00