Her er de ekspertgrupper, hvis skæbne fortsat er uafklaret

OVERBLIK: Børne- og undervisningsministeren har afgjort fremtiden for flere af de ekspertgrupper, der blev nedsat af Merete Riisager og Ellen Trane Nørby. Syv af grupperne kender fortsat ikke deres skæbne. Altinget Uddannelse giver dig overblikket her.

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) kan stadig nå at agere bøddel for flere af sine forgængeres ekspertgrupper.
Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) kan stadig nå at agere bøddel for flere af sine forgængeres ekspertgrupper.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Albert Birk MorgenMartin Mauricio

Da Pernille Rosenkrantz-Theil (S) satte sig på magten i Børne- og Undervisningsministeriet, blev en af hendes opgaver at afgøre skæbnen for flere af de råd og ekspertgrupper, der var nedsat under Lars Løkke Rasmussens regeringer.

Altinget Uddannelse bragte i september en liste med i alt 14 ekspertgrupper, følgegrupper, råd og arbejdsgrupper, der var nedsat af de forhenværende undervisningsministre, Ellen Trane Nørby (V) og Merete Riisager (LA), og som endnu ikke havde afsluttet deres arbejde. 

Børne- og Undervisningsministeriet oplyser, at den nye minister indtil videre har taget stilling til syv ekspertgruppers fremtid.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00