KL-direktør ser en abe blive sendt rundt i skolesektoren

SKOLE: KL’s udviklingsdirektør, Arne Eggert, oplever en uklarhed om, hvem der træffer beslutningerne bag folkeskolen. Det bidrager til, ”at alle sender aben videre til andre,” siger han til Folkeskolen.dk.

”Ingen har rigtig ansvaret for de steder, hvor det er gået galt. Er det skolelederen? Folketinget? Kommunen? Forvaltningen? Den uklarhed fører til en tendens til, at alle sender aben videre til andre,” siger Arne Eggert til Folkeskolen.dk.
”Ingen har rigtig ansvaret for de steder, hvor det er gået galt. Er det skolelederen? Folketinget? Kommunen? Forvaltningen? Den uklarhed fører til en tendens til, at alle sender aben videre til andre,” siger Arne Eggert til Folkeskolen.dk.Foto: Pressefoto KL
Tyson W. Lyall

Hvis vi kigger på skoledebatten det sidste års tid, er der en uklarhed om, hvem det egentlig er, der træffer de beslutninger, som styrer skolen

Arne Eggert til Folkeskolen.dk
Udviklingsdirektør, KL

”Hvis vi kigger på skoledebatten det sidste års tid, er der en uklarhed om, hvem det egentlig er, der træffer de beslutninger, som styrer skolen,” siger Arne Eggert til Folkeskolen.dk.

Her har KL’s udviklingsdirektør, med ansvar for folkeskolen og uddannelsespolitik, givet et længere interview om ansvar, styring, samarbejde m.m.

Der skal nemlig store klarhed over, hvem der træffer beslutningerne for landets folkeskole, lyder budskabet fra Arne Eggert.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00