Lars Løkke vil sætte folkeskolen på dagsordenen

FOLKESKOLEN: På Venstres landsmøde i weekenden vil statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sætte folkeskolen på dagsordenen som en af partiets vigtigste mærkesager.
Lars Løkke Rasmussen (V) vil sætte folkeskolen på dagsordenen på Venstres landsmøde som et af tre store emner.
Lars Løkke Rasmussen (V) vil sætte folkeskolen på dagsordenen på Venstres landsmøde som et af tre store emner.Foto: Kristian Aaskov Nielsen / Altinget.dk
Anders HeisselNiels Th. Dahl

Den danske folkeskole er en af de dyreste i verden. Selv om den er blevet bedre, leverer den ikke godt nok i forhold til den gruppe, der har svært ved at komme videre i systemet.

Lars Løkke Rasmussen (V)
Statsminister
Fakta

Fakta om Venstres landsmøde:

Venstres landsmøde 2009 afvikles i weekenden 21. og 22. november 2009 i Odense Congress Center.

Den danske folkeskole står helt centralt i kampen om at bevare det danske velfærdssamfund, og derfor bliver skolen et af de mest markante og vigtigste emner for Venstre i fremtiden og ikke mindst på partiets landsmøde i weekenden.

Det sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) onsdag til et pressemøde forud for landsmødet.

"Den danske folkeskole er en af de dyreste i verden. Selv om den er blevet bedre, leverer den ikke godt nok i forhold til den gruppe, der har svært ved at komme videre i systemet. Der er desuden heller ikke nok fokus på de børn, der har særlige talenter. Hele fødekæden fra folkeskolen til forskningen skal oprustes, og det fokus skal starte i folkeskolen," sagde Lars Løkke Rasmussen.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00