Overblik: Det debatterede aktørerne på undervisningsområdet i 2018-2019

DEBAT: Altinget: uddannelse ser tilbage på uddannelsesdebatterne i den forgange folketingssæson. Her var der blandt andet fokus på omprioriteringsbidrag, FGU og folkeskolen. Læs eller genlæs om temadebatterne og deres vigtigste pointer.

Sommerferien er overstået, og dermed er endnu en folketingssæson gået på hæld. Det sidste år i uddannelsespolitikkens verden har blandt andet budt på et ministerskifte, justering af folkeskolereformen og alvorlig kritik af de nationale tests. Du kan læse hele gennemgangen af året, der gik, i uddannelsesverdenen her.

Sideløbende med de politiske forhandlinger og udspil har områdets aktører haft gang i livlige debatter på Altinget: uddannelse om tidens vigtigste emner. Her samler vi op på de temadebatter, der har præget Altinget: uddannelse det sidste år.

Naturfag på skoleskemaet
Debatåret startede i september 2018 med en temadebat om naturfag på skoleskemaet. Naturvidenskab var nemlig omdrejningspunktet for Sorø-mødet i sommeren 2018, og derfor spurgte vi en række aktører, hvorfor naturvidenskab i folkeskolen er vigtigt, samt hvordan man kan styrke den.

Login