Podcast: Uddannelsespolitikerne vil have mere frihed i folkeskolen – men til hvad?

AJOUR: Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil vil lave bredere aftaler end sin forgænger på posten, og derfor er det relevant at vide, hvad de øvrige partier på området vil have. Det ser Altinget Ajour nærmere på i denne udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Uddannelsespolitikken skal vendes 180 grader.

Det var meldingen fra Pernille Rosenkrantz-Theil, da hun satte sig i stolen som ny undervisningsminister i Mette Frederiksens regering.

Hvad den vending helt præcist dækker over, står endnu ikke helt klart, men et af ministerens ønsker bliver formentlig at lave nogle bredere aftaler på området.

Men hvad er det så for nogle ønsker, de øvrige partier på området har? Et emne går igen hos mange – mere frihed i folkeskolen. Men hvad dækker det over, og hvordan passer den dagsorden ind i Socialdemokratiets?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse med journalist på uddannelsesområdet, Martin Mauricio.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Podcast: Regeringen vil styrke velfærdsfortællingen med forslaget om at spare på friskolerne Podcast: Regeringen vil styrke velfærdsfortællingen med forslaget om at spare på friskolerne
Ny direktør for FGU Midt- og Østsjælland

Ny direktør for FGU Midt- og Østsjælland

NAVNE: Jesper Madsen bliver direktør for FGU Midt- og Østsjælland. Han vender hjem til Danmark efter en længere udlandsrejse og et job som skole- og dagtilbudschef i Grønland.