Radikal kritik af Rosenkrantz-Theil: Hun prioriterer tiden forkert

Radikale forstår ikke, hvorfor børne- og undervisningsministeren indkalder til forhandlinger om ekstra udbud af ungdomsuddannelser. Tiden burde bruges på at redde VUC, AMU og FGU og på at forhandle om ungdomsuddannelsernes taxametre, mener støttepartiet.

”Det er populisme og en misforstået måde at ville hjælpe udkantsområderne," siger Anne Sophie Callesen om regeringens forslag om nye ungdomsuddannelsesudbud.
”Det er populisme og en misforstået måde at ville hjælpe udkantsområderne," siger Anne Sophie Callesen om regeringens forslag om nye ungdomsuddannelsesudbud.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Tyson W. Lyall

Børne- og undervisningsministeren prioriterer sine forhandlinger forkert.

Det mener i alt fald regeringens støtteparti, Radikale, som kritiserer, at ministeren har sat gang i forhandlinger om ekstra udbud af ungdomsuddannelser, mens en række andre vigtige emner stadig ligger i venteposition.

”Det er en skæv prioritering, når vi står med udfordringer i forhold til VUC, AMU, FGU, som er meget mere presserende. Samtidig skubber man taxameterforhandlingerne. Jeg vil gerne have regeringen til at ændre på rækkefølgen af forhandlingerne,” siger ungdomsuddannelsesordfører Anne Sophie Callesen (R) og tilføjer specifikt om VUC, AMU og FGU:

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024