Om  
Anne Sophie Callesen

Radikal uddannelsesprofil bliver chefkonsulent i Danske HF & VUC

Tidligere folketingsmedlem Anne Sophie Callesen starter som ny politisk chefkonsulent i Danske HF & VUC 1. januar. 

Danske HF & VUC's nye chefkonsulent Anne Sofie Callesen er forhenværende folketingsmedlem og ungdomsuddannelsesordfører for Radikale.
Danske HF & VUC's nye chefkonsulent Anne Sofie Callesen er forhenværende folketingsmedlem og ungdomsuddannelsesordfører for Radikale.Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Andreas Wind

Anne Sophie Callesen, tidligere folketingsmedlem og ungdomsuddannelsesordfører for Radikale, starter 1. januar som politisk chefkonsulent for Danske HF & VUC.

Det skriver Anne Sophie Callesen på Twitter.

Anne Sophie Callesen sad i Folketinget fra 2019 til 2022 og stillede også op til det seneste folketingsvalg med bedre uddannelse til unge blandt sine mærkesager, men opnåede ikke genvalg. Hun stillede op i Sjællands Storkreds, hvor Radikales ene mandat gik til Zenia Stampe. 

Igennem den seneste valgperiode har hun været en af de centrale politikere på Christiansborg i forhandlingerne om blandt andet elevfordelingsaftalen for gymnasieelever og et økonomisk løft af den forberedende grunduddannelse (FGU). 

Læs også

"Uddannelse er muligheder og perspektiv, individ og fællesskab. Det er og bliver mit hjertebarn – før, under og efter Borgen," skriver hun i Twitteropslaget.

Anne Sofie Callesen er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Hun har tidligere været specialkonsulent ved Roskilde Universitet og fuldmægtig ved Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Sophie Callesen

Seniorkonsulent, Dansk Standard, fhv. MF (R)
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2015), master i Middle East & Mediterranean studies (King’s College London)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024