Direktører raser mod Danske Erhvervsskoler

UDSPIL: Direktører på landets erhvervsskoler retter hård kritik mod Danske Erhvervsskoler - Lederne, fordi de ikke på forhånd blev orienteret om et nyt udspil til markante ændringer. DE-L-direktør Lars Kunov forklarer, at man greb en mulighed for at sætte dagsordenen.
En række erhvervsskoleledere kritiserer Danske Erhvervsskoler - Lederne for ikke at have taget medlemmerne med på råd, da et nyt udspil blev udformet.
En række erhvervsskoleledere kritiserer Danske Erhvervsskoler - Lederne for ikke at have taget medlemmerne med på råd, da et nyt udspil blev udformet.Foto: Colourbox.dk

Der har været en del røre og en hel del medlemmer, som er noget forundrede over processen. Vi er alle sammen engagerede og vil gerne sikre, at det, vi kommer ud med som forening, er noget, som vi i grove træk alle sammen kan stå inde for.

Anya Eskildsen
Direktør, Niels Brock

"Hvad I alverden sker der?"
Så voldsom var reaktionen hos en række direktører, da de torsdag i sidste uge modtog en mail fra Danske Erhvervsskoler - Lederne. Mailen indeholdt et nyt udspil til reform af ungdomsuddannelserne, et udspil der allerede to dage tidligere var nemlig blevet præsenteret i pressen, uden at rektorerne og direktørerne havde fået noget at vide om det.

Det vækkker forundring og vrede hos en stor håndfuld rektorer og direktører, som Altinget.dk har talt med.

"Det kan man da ikke," siger René Van Laer, direktør for Handelsskolen København Nord.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00