Unge skal rådgive skatteministeren om gaming og gambling i nyt Ungespilpanel

Skatteministeren inviterer unge til at give sit besyv med, når målet er at undgå spilafhængighed. ”De unge har fingeren på pulsen”, siger Jeppe Bruus (S).

Jeppe Bruus (S) besøgte torsdag Ungdommens Folkemøde i Valbyparken i København. Han opfordrede unge til at komme med input til regulering af gaming og gambling.
Jeppe Bruus (S) besøgte torsdag Ungdommens Folkemøde i Valbyparken i København. Han opfordrede unge til at komme med input til regulering af gaming og gambling.Foto: Altinget
Ella Hjalmsrud Jørgensen

Ikke få unge mænd og drenge rækker hånden op, da skatteminister Jeppe Bruus (S) fra hovedscenen Ølkassen på Ungdommens Folkemøde spørger publikum, om de synes, det er sjovt at gamble.

Selvsamme unge inviterer Jeppe Bruus til at deltage i nyt Ungespilpanel, der skal rådgive skatteministeren om gaming, gambling, og hvordan man kan undgå, at det ene fører til det andet.

Loot boxes, FIFA-packs og Counter Strike-cases er nogle af de gamblelignende elementer fra gamingverdenen, som skatteministeren vil have de unge til at hjælpe ham med at finde hoved og hale i:

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00