Om  
Mette Frederiksen

Statsministeren deltager i FN’s klimatopmøde i Glasgow

Statsminister Mette Frederiksen (S) og fem øvrige ministre rejser til Glasgow for at deltage i FN’s klimatopmøde, COP26.

Statsministeren deltager i COP26 fra 1. til 2. november, hvor verdens ledere samles for at forpligte sig til en væsentlig reduktion af den globale CO2-udledning.
Statsministeren deltager i COP26 fra 1. til 2. november, hvor verdens ledere samles for at forpligte sig til en væsentlig reduktion af den globale CO2-udledning.Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
Jon Michelsen

Statsminister Mette Frederiksen (S) rejser til Glasgow for at deltage i FN’s klimatopmøde, COP26. Her vil hun deltage fra 1. til 2. november, hvor landenes stats- og regeringschefer er indbudt.

Det skriver Statsministeriet i en pressemeddelelse.

”Klimaet er vores vigtigste og største udfordring. Det er nu, vi skal handle, og nu vi sammen skal levere. Det globale ambitionsniveau skal op. IPCC-rapporten (en ny rapport fra FN's klimapanel, red.) viser med al tydelighed, at verden langt fra har gjort nok for at begrænse klimakrisen,” udtaler Mette Frederiksen i meddelelsen og fortsætter:

Altinget logoUdvikling
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget udvikling kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00