DF anklager S for at føre overbudspolitik

KONFLIKT: Bent Bøgsted (DF) beskylder Thomas Adelskov (S) for evig overbudspolitik. Han er aldrig tilfreds med det, højrefløjen kommer med, siger Bent Bøgsted, som mener, at S-kritik af jobpakken er totalt overbud.
Torbjørn Næs Bertelsen

Det er typisk af Socialdemokraterne. Det eneste, de kan finde ud af, det er at overbyde. Thomas Adelskov ville have, at man skulle have arbejdsfordeling i et halvt år. Når så regeringen siger, at det kan man, så er det ikke godt nok længere. Så mener han, at det skal være et helt år.

Bent Bøgsted
Arbejdsmarkedsordfører, Dansk Folkeparti

Dansk Folkepartis arbejdsmarkedsordfører, Bent Bøgsted, er utilfreds med S-ordførers kritik af regeringens nye jobpakkeinitiativ.

Socialdemokraternes arbejdsmarkedsordfører, Thomas Adelskov, kritiserede torsdag det jobudspil, beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) lancerede samme torsdag.

"Det er for lidt og for ringe. Vi så i øvrigt gerne, at man åbnede op for at kunne kombinere arbejdsfordeling med uddannelse og opkvalificering, så man rent faktisk kunne bruge ledighedstiden til noget fornuftigt. Jeg forstår godt frustrationen fra arbejdsgiverne," sagde Thomas Adelskov til Dagbladet Børsen.

Ledelsen i termostatvirksomheden Danfoss havde i samme avis slået til lyd for, at perioden for arbejdsfordeling skulle forlænges, så virksomheder kunne holde på medarbejderne så længe som et år.

Den kritik er faldet Bent Bøgsted for brystet.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00