Om  
Tim Smidemann
Michael Ulveman

Politisk bureau hyrer unge profiler fra DI, Berlingske og Erhvervsministeriet

Kommunikationsbureauet Ulveman og Børsting har vokseværk og hyrer blandt andre Tim Smidemann, Head of Stakeholder Relations i Dansk Industri. 

Anders Brønd Christensen

Efter kun to måneder som afdelingschef i Dansk Industri forlader Tim Smidemann sin stilling til fordel for et nyt job som rådgiver hos det politiske kommunikationsbureau Ulveman og Børsting.

Det oplyser Ulveman og Børsting til Altinget.

At det er lykkedes at lokke Tim Smidemann til Ulveman & Børsting, begejstrer administrerende direktør og partner Michael Ulveman.

"Tim er et kæmpe talent med en stærk kombination af erfaringer inden for medier, politik og den finansielle verden," siger han i forbindelse med nyansættelsen. 

Tim Smidemann er dog ikke det eneste nye ansigt i selskabet. 

Han får nemlig følgeskab af tre nye konsulenter: Erhvervsministeriets udsendte til Europa-Parlamentet Ann-Sophie Johnsen på 30 år, den 26-årige tidligere redaktør for sociale medier på Berlingske Fannie Isabel Couderc Pramming samt 25-årige Morten Torm Nielsen, der kommer fra Elberth Kommunikation.

At gennemsnitsalderen på de nye ansættelser er under 30 år, er ydermere ikke tilfældigt ifølge Michael Ulveman:

"At kunne tiltrække dygtige unge medarbejdere er en afgørende forudsætning for succes og udvikling. Derfor er vi utroligt glade for, at fire så kompetente, professionelle mennesker vælger at fortsætte deres karriere i Ulveman & Børsting," siger han. 

Ulveman og Børsting er et politisk kommunikationsbureau grundlagt af Michael Ulveman og Mikael Børsting. Ud over at være navnebrødre har de også det til fælles, at de begge har været spindoktorer for hver deres Venstre-statsminister. 

Michael Ulveman var særlig rådgiver for Anders Fogh Rasmussen fra 2005 til 2011, og Mikael Børsting var særlig rådgiver for Danmarks nuværende statsminister, Lars Løkke Rasmussen, fra 2010 til 2014. 

Da Ulveman og Børsting dannede deres bureau i 2016, skrev Altinget en kort profil af de to tidligere spindoktorer. Den kan du læse her. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tim Smidemann

Kommunikations- og marketingdirektør, Danica Pension
journalist (DMJX 2010)

Michael Ulveman

Adm. direktør og partner, Ulveman & Børsting
Journalist (DJH 1986)

0:000:00