Tidligere V-spindoktorer går sammen i kommunikationsbureau

JOBNYT: Michael Ulveman og Mikael Børsting, der har været særlige rådgivere for hver deres statsminister, bliver til august partnere i kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting.

To af de helt tunge navne inden for kommunikationsbranchen slår sig sammen.

Mikael Børsting forlader nemlig til august sin stilling som public affairs-direktør og partner i Geelmuyden Kiese for at blive seniorrådgiver og partner i Michael Ulvemans bureau, Ulveman & Partners. Samtidig skifter virksomheden navn til Ulveman & Børsting.

Bureauet er stiftet af Michael Ulveman, der i mange år har været rådgiver for tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Og Ulveman ser frem til at få Børsting som partner.

”Mikael har på få år skabt meget stærke resultater hos Geelmuyden Kiese. Jeg anser ham for at være en af branchens dygtigste rådgivere,” siger Michael Ulveman.

En god forretning
Målet og ambitionen hos de to tidligere V-spindoktorer er at skabe et bureau med tunge kompetencer og erfaring til at rådgive om komplekse udfordringer inden for strategi og kommunikation.

”Jeg ønsker sammen med Mikael at ekspandere forretningen og selv bruge mere tid på de internationale opgaver,” fortæller han.

Mikael Børsting var særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen fra 2011 til 2014, og siden har han været hos Geelmuyden Kiese.

Han ser frem til sit nye job, hvor han med egne ord har fået mulighed for at teame op med en af de stærkeste rådgivere i branchen.

”Michael har lidt mere erfaring, end jeg har, men han har også haft en anden type kunder, end jeg har. Han har haft mange store internationale kunder, mens jeg har haft mange store danske kunder,” siger Mikael Børsting og tilføjer:

”Det miks, tror jeg, er en rigtig god forretning.”

Har særlige forudsætninger
Som et led i Mikael Børstings udtræden af Geelmuyden Kiese er der frem til 2018 etableret et samarbejde mellem de to kommunikationsbureauer om nuværende og kommende kunder inden for public affairs-området.

Børsting peger på, at han og Ulveman har nogle forudsætninger, som ikke alle i branchen har. De kender nemlig rigtig mange mennesker både i journalistmiljøet, blandt politikerne og i embedsapparatet.

”Ulveman og jeg har begge en baggrund som rådgivere for en statsminister og har gjort karriere gennem journalistikken. Vi tænker begge meget analytisk og politisk og er i stand til at udvikle public affairs i dybden – blandt andet gennem et stort netværk på Borgen, i centraladministrationen og i medierne,” siger Mikael Børsting.

Ulveman har i forvejen et samarbejde med Anders Fogh Rasmussen og hans firma Rasmussen Global. Og det samarbejde kommer til at fortsætte.

Forrige artikel Venstre klar med deadline for ny EU-folkeafstemning Venstre klar med deadline for ny EU-folkeafstemning Næste artikel Nye EU-formænd kæmper med dårligt rygte Nye EU-formænd kæmper med dårligt rygte