Antalkrav i ansøgninger kommer ikke igen

ANSØGNINGER: Kravet om et fast antal ansøgninger forsvinder, siger Torben D. Jensen fra AK-Samvirke om de nye jobsøgningsregler, der skal være færdige inden få uger. Arbejdsgruppe har første møde i dag.
Kort før jul skrottede beskæftigelsesministeren regelen om fire ansøgninger om ugen. I dag begynder arbejdet med at udarbejde de nye regler.
Kort før jul skrottede beskæftigelsesministeren regelen om fire ansøgninger om ugen. I dag begynder arbejdet med at udarbejde de nye regler.Foto: colourbox.com
Anders Agner Pedersen

Det med at søge et antal stillinger frafalder. Det vil man ikke ud i igen.

Torben D. Jensen
Sekretariatschef, AK Samvirke

I dag klokken 11.00 mødes den arbejdsgruppe, som i løbet af januar skal udarbejde afløseren for reglen om fire ansøgninger om ugen, som beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) skrottede kort før jul.

Og det bliver hårdt arbejde fra start til slut, forventer et medlem af arbejdsgruppen, Torben D. Jensen, der er sekretariatschef i AK-Samvirke.

"Det skal jo gå stærkt. Nu har vi første møde tirsdag (i dag, red.), og jeg forventer, at vi skal holde to-tre møder mere," fortæller Torben D. Jensen.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00