Danmarks Vækstråd rykker sommermøde til Bornholm

KORT NYT: Danmarks Vækstråd rykker sit sommermøde til 16. juni, så det bliver afholdt i forbindelse med Folkemødet på Bornholm.
Mette Laursen
Fakta

Fakta om Danmarks Vækstråd:
Danmarks Vækstråd er nedsat af økonomi- og erhvervsministeren i henhold til lov om erhvervsfremme. Rådet rådgiver økonomi- og erhvervsministeren om tilrettelæggelsen og udviklingen af den erhvervspolitiske indsats i Danmark og består af repræsentanter fra virksomheder, erhvervsorganisationer, videninstitutioner, kommuner, regionale vækstfora og arbejdsmarkedets parter.


Kilde: Danmarks Vækstråd

Danmarks Vækstsråd har flyttet sit sommermøde, så det bliver afholdt på Bornholm i tilknytning til Folkemødet.

Folkemødet på Bornholm foregår i Allinge fra 15.-18. juni og er en ny platform for politikere, borgere og virksomheder til at mødes til debat og forskellige aktiviteter.

"Folkemødet er ny mulighed for bredt at sætte fokus på og debattere de udfordringer, som Danmark står overfor. Det er vigtigt, at vækstperspektivet er en del af denne debat. Det er den private sektor, der udgør grundlaget for vores velfærd og velstand. Danmarks Vækstråd vil derfor sætte fokus på rammerne for vækst og innovation i virksomhederne i tilknytning til Folkemødet," siger Lars Nørby Johansen, formand for Danmarks Vækstråd, og forsætter:

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00