KL mister pressechef

JOBSKIFTE: Pressechef Søren Kudahl skifter fra Kommunernes Landsforening til Ledernes Hovedorganisation.

42-årige Søren Kudahl bliver Ledernes Hovedorganisations nye pressechef fra 1. oktober. Han er uddannet journalist og nuværende pressechef i KL.
42-årige Søren Kudahl bliver Ledernes Hovedorganisations nye pressechef fra 1. oktober. Han er uddannet journalist og nuværende pressechef i KL.
Nikolai Evereth Hansen

Søren Kudahl giver sig i kast med nye udfordringer fra 1. oktober, når han skifter arbejdet i Kommunernes Landsforening (KL) ud med Ledernes Hovedorganisation. 

Det skriver Ledernes Hovedorganisation i en pressemeddelelse. 

Ansættelsen af Kudahl som pressechef sker som led i en strategi, der skal få organisationens holdninger til at stå skarpere på den politiske og mediemæssige dagsorden. Søren Kudahl ser frem til at løfte strategien.

"Lederne har et bredt samarbejde med offentlige myndigheder og ministerier. Derfor er det vigtigt, at ledernes stemme høres i medierne og på Christiansborg i endnu højere grad end i dag. Det ser jeg meget frem til at yde mit bidrag til," fortæller han i pressemeddelelsen.

Søren Kudahl er tidligere journalist i LO, men har de sidste treethalvt år været pressechef i KL. Han er blandt andet igangsætteren af KL's nyhedsbrev, Momentum.  

Afdelingen, som Søren Kudahl bliver en del af, består nu af 17 medarbejdere.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Kudahl

Presse- og mediechef, DA
Journalist, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

0:000:00