Kom til valgdebat om kontanthjælpsloftet hos Altinget

VALGDEBAT: Drik din morgenkaffe i Altingets gård på torsdag, hvor vi sætter kontanthjælpsloftets fremtid til debat.

Det skal kunne betale sig at arbejde, mener partierne i blå blok, som indførte kontanthjælpsloftet efter valget i 2015.

For rød blok er det blevet symbolet på et overdrevent fokus på arbejdsudbudsfremmende reformer, som efterlader flere børn og familier i fattigdom.

Socialdemokratiet varsler nu et opgør med kontanthjælpsloftet. Men det skal først forbi en ydelseskommission, og er det nødvendigvis det samme, som at de vil rive det ned?

Venstre og blå blok står fast på, at kontanthjælpsloftet skal bestå. Men har det haft en effekt, eller handler det alene om principper?

De spørgsmål – og mange flere – håber vi at få svar på, når Altinget sætter kontanthjælpsloftet til debat.

Kom og hør med, når blandt andre Joachim B. Olsen (LA), Pernille Rosenkrantz-Theil (S), Martin Geertsen (V) og Karsten Hønge (SF) diskuterer, hvad der skal ske med kontanthjælpsloftet.

Vi får også besøg af Ishøj-borgmester Ole Bjørstorp (S) og Helle Linnet, formand for Foreningen af Socialchefer, som skal hjælpe os til at forstå betydningen af kontanthjælpsloftet ude i den kommunale virkelighed.

Mød op, og bliv klogere på et af valgkampens hedeste emner.

Debatten foregår torsdag 16. maj klokken 8.30-9.30 hos Altinget, Ny Kongensgade 10, København K.

Arrangementet er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Se hele programmet for arrangementer i Altingets gård under valgkampen her.

Forrige artikel Nyt velfærdsløfte: Løkke vil lave en ’mini-trepart’ på børneområdet Nyt velfærdsløfte: Løkke vil lave en ’mini-trepart’ på børneområdet Næste artikel Kontanthjælpsloftet kan blive en hård knast, hvis S vil danne regering Kontanthjælpsloftet kan blive en hård knast, hvis S vil danne regering
Konsulentbesparelser dræner puljer til socialt udsatte

Konsulentbesparelser dræner puljer til socialt udsatte

PENGEJAGT: Satspuljeprojekter er udset til at trække en stor del af læsset, når Beskæftigelsesministeriet skal finde konsulentbesparelser for 52 millioner kroner i 2021. Blå blok beskriver forhandlingerne som mudrede og kritiserer regeringen for at drive rovdrift på satspuljemidler.