Om  
Tim Smidemann

Konservatives presseleder til DI

Lederen af Konservaties presseafdeling, Tim Smidemann, rykker til erhvervslivet i en stilling som presserådgiver for Dansk Industri. 

Sara Ridder

Tim Smidemann skifter stillingen som leder af Konservatives presseafdeling ud med en stilling i Dansk Industri.

”Det er i den grad et tilvalg af DI, for jeg har været meget glad for at arbejde for den konservative folketingsgruppe. Det har været meget begivenhedsrigt og intenst med et formandsskifte, et EP-valg og senest et folketingsvalg, men da folketingsvalget netop var overstået, fik jeg tilbuddet om at komme til DI, så timingen var relativt fornuftig,” udtaler den 28-årige journalist.  

Hos DI skal Tim Smidemann yde presserådgivning til de ansatte og bidrage til, at erhvervslivets vilkår kommer til at fylde mere i medierne og på Christiansborg.

”Erhvervslivets vilkår interesserer mig i den grad, da jeg altid har set sådan på det, at når det går virksomhederne godt, går det Danmark godt. Det bliver spændende at arbejde for en stor og betydningsfuld organisation, som ikke er så præget af meningsmålinger, som ethvert politisk parti er det. Det giver nogle andre muligheder, og det ser jeg frem til,” siger han om de nye udfordringer. 

Tim Smidemann blev færdiguddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus i 2010, hvorefter han arbejdede på JydskeVestkystens indlandsredaktion. Han har derudover været redaktør ved MediaMovers, før han i 2014 blev presserådgiver for Konservative på Christiansborg og i marts 2015 blev leder af presseafdelingen.

1. august begynder han i stillingen som pressekoordinator ved Dansk Industri.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tim Smidemann

Kommunikations- og marketingdirektør, Danica Pension
journalist (DMJX 2010)

0:000:00