Om  
Tim Smidemann

PFA henter kommunikationsdirektør fra Danica

Tim Smidemann rykker fra Danica til PFA Pension, hvor han blandt andet bliver direktør for kommunikation, public affairs og bæredygtighed.

Tim Smidemann får i PFA Pension ansvar for et område, der består af kommunikation, public affairs, brand, bæredygtighed og strategi.
Tim Smidemann får i PFA Pension ansvar for et område, der består af kommunikation, public affairs, brand, bæredygtighed og strategi.Foto: Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix
Mathilde Brieghel

Efter knap tre år hos Danica Pension rykker Tim Smidemann videre i pensionsbranchen. 

Tim Smidemann oplyser på LinkedIn, at han ved årsskiftet starter som direktør for PFA Pension med ansvar for kommunikation, public affairs, brand, bæredygtighed og strategi. Han har det seneste år været kommunikations- og marketingdirektør i Danica Pension.

"Når det kommer til de emner, som fylder mest i de her år, nemlig bæredygtighed, økonomisk tryghed, sundhed og velfærdsløsninger til pensionister, spiller PFA med 1,3 millioner kunder og 600 milliarder kroner under forvaltning en helt særlig rolle for kunderne og samfundet. Det glæder jeg mig stort til at blive en del af," skriver han i opslaget.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00