Rosenkrantz-Theil er tavs om elever og lærlinge

PRAKTIK: Elever og lærlinge skal hjælpes ekstra under coronakrisen, lyder det fra støttepartier, oppositionen, fagbevægelsen og erhvervsorganisationer. Men børne- og undervisningsministeren ønsker for tredje uge i træk ikke at svare på, om regeringen ser et behov for tiltag på området.

Det er ikke muligt at få svar på, om Pernille Rosenkrantz-Theil ser et behov for at gøre noget ekstra for elever og lærlinge.
Det er ikke muligt at få svar på, om Pernille Rosenkrantz-Theil ser et behov for at gøre noget ekstra for elever og lærlinge.Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Simon Engell Kjøller

Vi skal sende et signal til årgang 2020 om, at vi tager hånd om dem, og vi har travlt.

Lars Kunov
Direktør, Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) vil ikke svare på, om regeringen vil sætte ekstra ind på praktikområdet.

En række partier og centrale organisationer har ellers de seneste uger efterlyst politisk handling for at holde hånden under elever og lærlinges praktikpladser under coronakrisen.

Altinget har derfor løbende spurgt ministeren, om hun deler opfattelsen af, at der er behov for at gøre noget på området – og om regeringen har aktuelle planer om at gøre det.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00