Socialdemokraterne kritiserer Foghs vækstpakke-turne

VÆKSTPAKKE: Statsministeren skal holde flere møder rundt i landet om en kommende vækstpakke. Det ligner et alibi for ikke at foretage sig noget, mener Socialdemokraterne.
Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) kunne på sit pressemøde fortælle, at han sammen med et par øvrige ministre vil mødes med blandt andet de regionale beskæftigelsesråd forud for en eventuel vækstpakke.
Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) kunne på sit pressemøde fortælle, at han sammen med et par øvrige ministre vil mødes med blandt andet de regionale beskæftigelsesråd forud for en eventuel vækstpakke.Foto: Henrik/Altinget.dk
Anders Agner Pedersen

Det virker mest af alt, som om han ønsker at skabe sig et alibi for ikke at foretage sig noget som helst før på den anden side af sommerferien.

Thomas Adelskov
Arbejdsmarkedsordfører, Socialdemokraterne

Såvel aktører som en række ordførere på Christiansborg har i tidligere nyhedsbreve luftet ønsket om, at regeringen ville lave en storstilet jobpakke for at sikre beskæftigelsen i en tid, hvor ledigheden stiger.

En pakke, som blandt andet skal indeholde en lang række offentlige investeringer.

Hidtil har statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) dog været meget tilbageholdende med, hvad han ville foretage sig på netop det område. Vi følger udviklingen tæt, og er parat til at handle, når vi synes det er rigtigt, har været statsministerens faste mantra på tirsdagspressemøderne. Noget kunne dog tyde på, at der så småt er ved at ske noget. I hvert fald kunne Fogh tirsdag løfte sløret for, hvad der må betegnes som første skridt i retning af en vækstpakke, som Fogh betegner jobpakken som.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00