Velfærdsoverblikket: Det sker i uge 47

OVERBLIK: Rosenkrantz-Theil skal i samråd om skolefravær, KL holder konference om den nære psykiatri, og DI indbyder til webinar om fremtidens arbejdsmiljø. Altinget giver dig overblikket over de vigtigste begivenheder på velfærdsområdet her.

Efter en rapport om, at 75.000 danske elever har mindst en måneds fravær, er Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) kaldt i samråd.
Efter en rapport om, at 75.000 danske elever har mindst en måneds fravær, er Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) kaldt i samråd.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Jarl Viktor Schultz
Fakta
Velfærdsoverblikket
  • Som noget nyt bringer Altinget hver mandag et overblik over begivenheder på velfærdsområdet i løbet af den kommende uge.
  • Det kan være samråd, lovbehandlinger, høringer, konferencer, kongresser, årsmøder eller planlagte politiske forhandlinger.
  • Fokus ligger på områderne kommunal, arbejdsmarked, social, børn, ældre og sundhed, og overblikket vil være fagportalerne af samme navn på Altinget.
  • Skriv til [email protected], hvis du vil varsle en begivenhed, som kunne indgå i velfærdsoverblikket.

MANDAG

Tager robotterne vores jobs?
Nye teknologier påvirker den måde, vi arbejder på, og den måde, vi organiserer os på. Det kan være robotter i industrien, softwarerobotter og digitalisering på kontorarbejdspladser og velfærdsteknologier i social- og sundhedssektoren.

På den baggrund indbyder DI til webinar om fremtidens arbejdsmiljø.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00