Velfærdsoverblikket: Det sker i uge 50

OVERBLIK: Regeringen vil præsentere en delvis nedlukning, en socialminister i isolation sætter fokus på ensomhed og Nye Borgerlige vil indføre en kompensationsordning for borgere, der oplever fejl i sagsbehandlingen. Altinget giver dig her overblikket over ugens vigtigste begivenheder på velfærdsområdet.

Astrid Krag (S)&nbsp;har været i selvisolation siden onsdag. På et virtuelt møde sætter hun i dag fokus på ensomhed og selvisolation hos udsatte borgere.<br>
Astrid Krag (S) har været i selvisolation siden onsdag. På et virtuelt møde sætter hun i dag fokus på ensomhed og selvisolation hos udsatte borgere.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Jarl Viktor Schultz
Fakta
Velfærdsoverblikket
  • Som noget nyt bringer Altinget hver mandag et overblik over begivenheder på velfærdsområdet i løbet af den kommende uge.
  • Det kan være samråd, lovbehandlinger, høringer, konferencer, kongresser, årsmøder eller planlagte politiske forhandlinger.
  • Fokus ligger på områderne kommunal, arbejdsmarked, social, børn, ældre og sundhed, og overblikket vil være fagportalerne af samme navn på Altinget.
  • Skriv til [email protected], hvis du vil varsle en begivenhed, som kunne indgå i velfærdsoverblikket

MANDAG

Nye coronarestriktioner
Statsminister Mette Frederiksen (S) vil præsentere nye restriktioner mod coronasmitte. I en video lagt på Facebook søndag aften siger hun, at hun mandag vil annoncere en delvis nedlukning i København, Odense og Aarhus og en række kommuner i hovedstaden og på Sjælland. 

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har indkaldt Folketingets sundhedsordførere til et møde mandag morgen om de nye restriktioner. Umiddelbart derefter vil han holde møde med borgmestre og regionsrådformænd, skriver Heunicke på Facebook.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00