Om Altinget By og Bolig

Altinget By og Bolig leverer nyheder, debat og baggrund om dansk bygge- og boligpolitik.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Altinget By og Bolig dækker de politikområder, som sætter rammerne for de steder, hvor danskerne bor. Med udgangspunkt i boligen, kvarterer og byer vil portalen sætte fokus på lovgivning og den politiske planlægning, som definerer fremtidens byer.

Konkret betyder det, at Altinget By og Bolig dækker boligpolitik, den private og almene sektor og det private boligmarked. Derudover dækker portalen større byudviklingsprojekter, planloven og de institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med udvikling af Danmarks byer.

Udgivelser
Altinget By og Bolig udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Hver onsdag og fredag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrundsartikler, interviews, analyser og debatindlæg.

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for byudvikling eller boligpolitik generelt, er du velkommen til at kontakte Altinget By og Bolig.

Redaktion

Følg Altinget By og Bolig på Twitter: @AltingetBolig

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt [email protected] 

Abonnement
Prøv et abonnement 14 dage gratis og uforpligtende her.

Har du allerede abonnement og har spørgsmål, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget By og Bolig, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00