Om Altinget Sundhed

Altinget Sundhed leverer nyheder, debat og baggrund om dansk sundhedspolitik.

Altinget Sundhed klæder abonnenterne på til at følge med i sundhedspolitik i bred forstand - fra den politiske diskussion af fordelingen af ressourcer til de lovgivningsmæssige rammer for patienter og aktører i sundhedsvæsenet.

Gennem nyheder, overblik, baggrund og analyser dækker nichemediet de aktuelle forhandlinger i Folketinget, Sundhedsministeriet og de folkevalgte regionsråd.

Samtidig følger vi udviklingen i driften af sygehusene, praksissektoren og de kommunale sundhedsopgaver - samt lægemiddel- og medico-området og private sundhedsudbyderes betydning for sundhedsvæsenet.

Hver måned udkommer Altingets sundhedspolitiske podcast, Politisk Stuegang, hvor vært Ole Toft sammen med et panel af skiftende eksperter og gæster med vid og bid går i dybden med månedens emner. Derudover udgiver vi løbende andre podcasts med interessante gæster og aktuelle debatter.

Altinget Sundhed har desuden landets mest interessante og fagligt kvalificerede sundhedspolitiske debat. Vi bringer dagligt indlæg om aktuelle dagsordener - ligesom vi faciliterer særlige temadebatter, hvor et panel af deltagere debatterer alt fra telemedicin til epidemilov.

Udgivelser
Altinget Sundhed udkommer med et nyhedsbrev fire gange om ugen. Mandag udkommer et særligt overblik over den kommende uge på sundhedsområdet. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Sundhed, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected]

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Andreas Wind

Journalist og redaktør, Altinget Sundhed
bachelor i teologi (Fjellhaug Internasjonale Høgskole 2015), bachelor i retorik (Københavns Uni. 2018), cand.mag. i journalistik (Syddansk Uni. 2021)

Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Sundhedspolitisk analytiker og journalist
journalist (Danmarks Journalisthøjskole)

0:000:00