Podcast: Rossen er ude – hvad gør Mette Frederiksen nu?

AJOUR: Mette Frederiksens højre hånd gennem ti år, Martin Rossen, har sagt sin stilling op i Statsministeriet. Hvad har det af betydning for statsministeren? Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, og magasinredaktør Esben Schjørring er i studiet.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Mette Frederiksen har gentagne gange givet udtryk for, at Martin Rossen har haft en stor andel i den fremgang, som Socialdemokratiet har oplevet.

Men nu skal landets statsminister alene køre det projekt videre, som de to har arbejdet tæt sammen om at skabe.

Stabschefen i Statsministeriet har nemlig valgt at sige sin stilling op og i stedet tiltræde en stilling i Danfoss som senior vice president.

Men hvor efterlader det så regeringen og det projekt, som Rossen har været så central i opbygningen af? Og hvad betyder udviklingen for Mette Frederiksen?

Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, og Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, er i studiet for at analysere på den.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Sådan kan Danmark blive en stærkere spiller i Arktis Podcast: Sådan kan Danmark blive en stærkere spiller i Arktis Næste artikel Podcast: Hvad fortæller det om den danske økonomi, at vi nu får kontanter ind på kontoen? Podcast: Hvad fortæller det om den danske økonomi, at vi nu får kontanter ind på kontoen?