Udlejer-formand: S taler Lejernes LO efter munden

LEJELOV: Formanden for Ejendomsforeningen Danmark anklager Socialdemokraterne for at tale Lejernes LO efter munden. Han efterlyser et mere nuanceret syn på paragraf 5 stykke 2 renoveringer fra rød blok.
Jørgen Skadhede

Jeg forstår ikke, at en ellers ung og fornuftig politiker bare bevidstløs bringer lejerorganisationernes spindoktori videre.

John R. Frederiksen
Formand for Ejendomsforeningen Danmark
Socialdemokraternes planer om at stille energikrav til udlejerne, før de kan hæve huslejen ved renoveringer, har bragt sindet i kog hos udlejernes formand i Ejendomsforeningen Danmark.

Han beskylder Socialdemokraternes boligordfører Thomas Jensen for at tale Lejernes LO efter munden.

"Det er stort set afskrift fra lejerorganisationerne. Jeg forstår ikke, at en ellers ung og fornuftig politiker bare bevidstløs bringer lejerorganisationernes spindoktori videre. Jeg synes, det er bagstræberisk, at man gør lejerne til nogle undermennesker. Hvorfor skal de ikke sikres moderne boliger, sådan som folk i andre boligtyper har," siger John R. Frederiksen formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Udtalelsen om de omstridte paragraf 5 stykke 2 renoveringer fra Socialdemokraternes boligordfører, der har ophidset udlejernes formand, faldt i sidste uge i et interview med Altinget | Byg & Bo.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00