Fhv. V-spindoktorer sammen om nyt kommunikationsbureau

SPIN: Søs Marie Serup og Rulle Grabow Westergaard indgår partnerskab fra gamle partikontorer over for Christiansborg. "Hver dag starter med larmende latteranfald og smækkys".
Rulle Grabow Westergaard og Søs Marie Serup.
Rulle Grabow Westergaard og Søs Marie Serup.
Rasmus Nielsen

Hver dag starter med et larmende latteranfald og et smækkys mellem de ledende partnere.

Søs Serup & Rulle Grabow
Partnere
Fakta

Om Grabow:
Rulle Grabow Westergaard (41) har 15 års erfaring med kommunikation inden for politik, erhvervslivet og organisationsverdenen. Grabow har bl.a. været særlig rådgiver for ministeren for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Hun har ydet strategisk kommunikationsrådgivning af topledelser, krisekommunikations-rådgivning, medietræning samt haft ansvar for PR og presse i Danmark, Sverige og Norge. 

Om Serup:
Søs Marie Serup (38) har i et årti arbejdet som professional politisk aktør og personlig rådgiver for to danske statsministre, Venstre og dets medlemmer af Folketinget og regeringer. Serup har dermed erfaringer både fra Venstre, Finansministeriet, Statsministeriet og som leder af Venstres Center for Politik og Kommunikation. Siden har hun fungeret som politisk analytiker for flere forskellige medier, bl.a. TV 2 NEWS, Børsen, Politiken og DR.


Kilde: Grabowserup.dk

Den tidligere spindoktor for daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) samt pressechef for Venstre, Søs Marie Serup, danner partnerskab med en anden tidligere spindoktor, Rulle Grabow Westergaard, der bl.a. var særlig rådgiver for daværende fødevareminister Henrik Høegh (V).

De er netop rykket ind med deres nye kommunikationsbureau i lokaler i Nybrogade over for Christiansborg, hvor det hedengangne Ny Alliance holdt til. Specialet er public affairs (PA).

"Ja, skrappe spindamer slår sig sammen. Vi larmer lige meget, har et gigantisk netværk og deler et passioneret forhold til god, klar og umisforståelig kommunikation – så selvfølgelig er Grabow & Serup helt oplagt. Det skulle vi have gjort for længe siden," siger de.

De to på 41 og 38 år har tilsammen 30 års erfaring i kommunikationsrådgivning, fordelt på adskillige ministre, topchefer i ind- og udland og førende danske virksomheder og organisationer. Efter regeringsskiftet i 2011 har de begge haft nok at gøre som selvstændige kommunikationsrådgivere - begge tillige med synlighed i aviser og tv. Hvorfor så gå sammen?

”Ja, vi har sådan set begge to allerede masser at lave, både med kunder, foredrag og tv-opgaver, men vi trængte til et fælles sted og kolleger med samme værdier. Man er ikke i tvivl om, hvad vi mener. Så vi har nogle forrygende diskussioner. Også med hinanden. Men mon ikke vi er det eneste topprofessionelle kommunikations- og pr-bureau, hvor hver dag starter med et larmende latteranfald og et smækkys mellem de ledende partnere? Det er pragtfuldt,” griner Søs Marie Serup og Rulle Grabow Westergaard.

Ansatte eller ej?
Trods krise er kommunikationsbranchen velkørende - ikke mindst den del, der beskæftiger sig med public affairs. Om de to "skrappe damer" så vælger at blive for sig selv eller snart må udvide med konsulenter til at klare opgaverne, må tiden vise. 

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rulle Grabow Westergaard

Kriserådgiver, Grabow Kommunikation, fhv. særlig rådgiver, fødevareminister Henrik Høegh (V)
cand.mag. i norrøn filologi og medievidenskab (Københavns Uni. 1998)

0:000:00