Tove Videbæk kan true Per Ørum

NYHED: Det nye konservative medlem Tove Videbæk ønsker at stille op til Folketinget i Vestjylland til næste valg for Det Konservative Folkeparti. Hun truer nuværende folketingsmedlem Per Ørum Jørgensens plads.
Tove Videbæk deltog på Det Konservatives landsråd som konservativt medlem.
Tove Videbæk deltog på Det Konservatives landsråd som konservativt medlem.Foto: tovev.dk
Linea Sanderbo Kürstein

Jeg er ikke så langt og har endnu ikke talt med Vestjyllands Storkreds. Mine egne tanker er, at jeg gerne vil stille op til et kommende valg.

Tove Videbæk
Medlem af Det Konservative Folkeparti
Det nye konservative medlem Tove Videbæk, tidligere stemmesluger hos Kristendemokraterne, stiller op til Folketinget i Vestjylland til næste valg for Det Konservative Folkeparti. Dermed truer hun det nuværende K-folketingsmedlem Per Ørum Jørgensens plads.

Tove Videbæk meldte sig ind i Det Konservative Folkeparti i august, efter hun i juni havde meldt sig ud af Kristendemokraterne. Her havde hun afvist at afgive en loyalitetserklæring til partiet, og hendes dage hos Kristendemokraterne var derfor talte. Nu melder hun ud, at hun vil stille op til Folketinget ved næste valg inden for samme storkreds, som nuværende medlem af Folketinget Per Ørum Jørgensen er opstillet i.

"Jeg er ikke så langt og har endnu ikke talt med Vestjyllands Storkreds. Mine egne tanker er, at jeg gerne vil stille op til et kommende valg," siger Tove Videbæk.

Altinget.dk mødte Tove Videbæk på hendes første landsråd som konservativt medlem, og hun var begejstret.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00