Samuelsen: Jeg har en historisk chance

INTERVIEW: LA's leder Anders Samuelsen mener at have fundet nøglen til succes for sit parti, men anerkender, at manglende troværdighed er partiets store problem.
Anders Samuelsen (LA): "Det kan godt være, det lyder sindssygt, men jeg mener faktisk, jeg har en danmarkshistorisk chance for at gøre en forskel."
Anders Samuelsen (LA): "Det kan godt være, det lyder sindssygt, men jeg mener faktisk, jeg har en danmarkshistorisk chance for at gøre en forskel."Foto: liberalalliance.dk
Erik Holstein

Hvad har Malou og Naser flyttet? Ingenting. Det har jeg heller ikke, men forskellen er, at jeg har chancen for at flytte noget efter næste valg. De har de ikke.

Anders Samuelsen
Leder, Liberal Alliance

Man kan beskylde ham for meget. Men ingen kan tage hans ukuelige kampånd fra ham.

Næsten alle har afskrevet Liberal Alliance som et "promille-parti", der aldrig kommer i nærheden af spærregrænsen. Men LA's leder Anders Samuelsen nægter ikke alene at give op: Han virker også som om, han mener det.

Det er kommunalvalget, der har givet Anders Samuelsen ny optimisme, selvom partiet kun fik opbakning af tre promille af vælgerne. Alligevel mener Samuelsen, at netop kommunalvalget er et afgørende skridt på vejen til at komme over to procent ved folketingsvalget:

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00