Om  
Søren Hartmann Hede

Undervisningsministeriet udpeger ny departementschef

Søren Hartmann Hede bliver ny departementschef i Undervisningsministeriet. Han kommer fra en stilling som direktør i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og afløser Jesper Fisker.

Tyson W. Lyall

Undervisningsministeriet har fundet afløseren for departementschef Jesper Fisker, som skal være direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Det bliver Søren Hartmann Hede, som er hentet i ministeriets egen Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK).

Her blev Søren Hartmann Hedes periode i spidsen ganske kortvarig, da han først så sent som i august 2017 satte sig til rette i direktørstolen.

Læs vores profil af Søren Hartmann Hede fra maj 2017.

Finansministeriet og KL
Søren Hartmann Hede kommer til stillingen som departementschef med erfaring fra både Finansministeriet, Beskæftigelsesministeriet og KL.

Han var fra 2014 til 2017 afdelingschef i Finansministeriet med ansvar for kommuner og regioners økonomi, arbejdsmarkedspolitik og ”effektivisering på tværs af den offentlige sektor”.

Undervisningsminister Merete Riisager udtaler til ministeriets hjemmeside, at hun glæder siger over at få ”en erfaren leder med stor faglig indsigt som nær samarbejdspartner i stillingen som departementschef”.

Søren Hartmann Hede tiltræder ifølge Undervisningsministeriet allerede stillingen i dag, fredag 20. april.

En af hans første opgaver bliver blandt andet at ansætte en ny presse- og kommunikationschef efter Karen Tidemann, der 1. april skiftede til stillingen som kommunikationsdirektør i Diabetesforeningen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Hartmann Hede

Adm. direktør, Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2005)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024