30 år, 45 partisoldater, 135 forbindelser: Her er det socialdemokratiske netværk, der erobrede regeringsmagten sidste år

MAGT-NETVÆRK: Gå på opdagelse i det netværk, der binder regeringen og dens rådgivere sammen. Altinget har kortlagt forbindelserne mellem de socialdemokrater, der har sat sig på magten af Danmark. Netværket tegner billedet af et hold, hvis private og politiske liv er vævet tæt sammen gennem 20 år.

Grafikken af regeringens netværk bliver også foldet ud i artiklen
"Frederiksens netværk - Først erobrede de partiet, så vandt de regeringsmagten"

 

Gå på opdagelse i det socialdemokratiske netværk her

Om kortlægningen: Grafikken viser, hvordan den socialdemokratiske regerings ministre og særlige rådgivere er forbundet. Alle forbindelser er lavet på baggrund af offentligt tilgængelige informationer.

Foto: Pressefoto / Socialdemokratiet / Cevea / Rud Pedersen / Københavns Kommune / Operate / Steen Brogaard/Folketinget.

 
Made with Flourish

Forrige artikel Ugen i dansk politik: Tredje genåbningsfase indledes, og Altinget Sommermøde går løs Ugen i dansk politik: Tredje genåbningsfase indledes, og Altinget Sommermøde går løs Næste artikel Frederiksens netværk: Først erobrede de partiet, så vandt de regeringsmagten Frederiksens netværk: Først erobrede de partiet, så vandt de regeringsmagten
Konservative tilbage fra dødsriget

Konservative tilbage fra dødsriget

ANALYSE: Den konservative fremgang er en kombination af målrettet strategi og rent held. Partiet var for få år siden tæt på endnu et formandsskift, og det blev diskuteret, om Konservative kunne overleve som et kommunalt parti.