Om  
Jens Jonatan Steen

Chef for politik og udvikling i Socialdemokratiet bliver direktør i tænketank

Jens Jonatan Steen skal være ny administrerende direktør i tænketanken Demokratisk Erhverv. Han har en fortid i Socialdemokratiet.

Jens Jonatan Steen skal lede Tænketanken
Demokratisk Erhverv, der inkluderer mere end 60
medlemsvirksomheder.
Jens Jonatan Steen skal lede Tænketanken Demokratisk Erhverv, der inkluderer mere end 60 medlemsvirksomheder.Foto: Pressefoto/Tænketanken Demokratisk Erhverv
Johan Auken Alstrup

Tidligere folketingskandidat og chef for politik og udvikling i Socialdemokratiet Jens Jonatan Steen skal i fremtiden lede tænketanken Demokratisk Erhverv.

Det oplyser tænketanken i en pressemeddelelse.

"Med ansættelse af Jens Jonatan har vi fundet en meget stærk administrerende direktør. Vi glæder os til at få ham med ombord og er helt sikre på, at han kommer til at løfte Tænketanken i samarbejde med den nuværende ledelse, sekretariatet og de mange medlemsvirksomheder," siger Mike Dranov, der udover at være bestyrelsesformand i Demokratisk Erhverv er administrerende direktør for Coop amba.

Jens Jonatan Steen har været tilknyttet Socialdemokratiet i fire år. Han er derudover medstifter og tidligere direktør i tænketanken Cevea samt chefredaktør for netmediet Pio. 

"Jeg er utrolig stolt af at have underskrevet kontrakt som administrerende direktør for Tænketanken Demokratisk Erhverv. Tænketanken spiller en afgørende rolle i fornyelsen af dansk erhvervsliv," skriver den nyansatte administrerende direktør på Linkedin.

Jens Jonatan Steen begynder hos Demokratisk Erhverv mandag 1. maj.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Jonatan Steen

Adm. direktør, Tænketanken Demokratisk Erhverv
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2008)

0:000:00