Corydon: Vores finanspolitik er offensiv

INTERVIEW: Finansminister Bjarne Corydon erkender, at den danske konkurrenceevne langtfra er katastrofal, men han afviser kritikken af, at regeringen satser for ensidigt på at forbedre konkurrenceevnen.
Finansminister Bjarne Corydon (S): "Vi tabte konkurrenceevne gennem boble-årene, men det betyder ikke, at vi står i en katastrofal konkurrencesituation. Det er et billede, der males af de borgerlige partier, men ikke af mig."
Finansminister Bjarne Corydon (S): "Vi tabte konkurrenceevne gennem boble-årene, men det betyder ikke, at vi står i en katastrofal konkurrencesituation. Det er et billede, der males af de borgerlige partier, men ikke af mig."Foto: Lars Bertelsen
Erik Holstein

Professor Jørgen Goul Andersen går i sin nye bog "Krisens navn" i kødet på den økonomiske politik, et stort flertal i Folketinget i hovedtrækkene er enige om. Goul Andersen kritiserer politikerne for at overdrive problemerne med den danske konkurrenceevne, ligesom han mener, at de mange "velfærdsreformer" skaber utryghed og dermed hæmmer væksten. 

Altinget.dk har bedt finansminister Bjarne Corydon (S) forholde sig til Jørgen Goul Andersens kritik

Hvilke politiske fejl er der begået, siden væksten i DK er meget lavere end i Sverige og de andre lande, vi sammenligner os med?

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00