De siger farvel til Folketinget efter valget

FARVEL: En række folketingspolitikere genopstiller ikke ved det kommende folketingsvalg. Se her, hvem vi skal sige farvel til.

Birthe Rønn Hornbech (V), Per Stig Møller (K), Ole Sohn (S) og Per Clausen (EL) er nogle af de folketingsmedlemmer, som vi med sikkerhed skal sige farvel til efter valget. 
Birthe Rønn Hornbech (V), Per Stig Møller (K), Ole Sohn (S) og Per Clausen (EL) er nogle af de folketingsmedlemmer, som vi med sikkerhed skal sige farvel til efter valget. 
Anne JustesenLise-Lotte Skjoldan

Venstre

Henrik Høegh Henrik Høegh
Venstres tidligere fødevareminister Henrik Høegh. Høegh har siddet i Folketinget for Venstre siden valget i 2007. Ved kommunalvalget i november 2013 blev han valgt ind i byrådet i Lolland Kommune, hvor han er viceborgmester og formand for klima-, teknik- og miljøudvalget.

Ulla Tørnæs Ulla Tørnæs
Ulla Tørnæs blev i maj 2014 valgt til Europa-Parlamentet. Ulla Tørnæs er tidligere undervisningsminister og udviklingsminister i VK-regeringen. Hun har været medlem af Folketinget fra 1994 til 2014.

Karen Jespersen Karen Jespersen
Karen Jespersen vil fremover arbejde fuld tid på netavisen Den Korte Avis, som hun siden januar 2012 har drevet sammen med ægtemanden Ralf Pittelkow.
Karen Jespersen sad i Folketinget for Socialdemokraterne fra 1990 til 2004, hvor hun nedlagde sit mandat i protest mod partiets udlændingepolitik. I foråret 2007 skiftede hun til Venstre, og efter folketingsvalget 2007 blev hun velfærds-, ligestillings- og socialminister i VK-regeringen.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00