Om  
Jesper Tidemann

Folketingets formand opruster med endnu en presserådgiver

Jesper Tidemann er blevet ansat af Folketinget som presserådgiver for Folketingets formand Søren Gade. Det sker på grund af et stigende antal pressehenvendelser, lyder det. Tidemann har tidligere været pressechef hos Arbejdstilsynet.

Folketingets formand Søren Gade får endnu en presserådgiver, der skal bistå med bandt andet pressehåndtering, koordinering og taleskrivning.
Folketingets formand Søren Gade får endnu en presserådgiver, der skal bistå med bandt andet pressehåndtering, koordinering og taleskrivning.Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Lærke Møller Hansen

Flere pressehenvendelser til Folketinget udløser et behov for at styrke presseområdet.

Derfor hyres der en presserådgiver til Folketingets formand med henblik på at supplere det eksisterende presse- og kommunikationsteam, oplyser Folketinget i en tidligere jobannonce.

Det bliver Jesper Tidemann, der indtager rollen som presserådgiver for folkestyrets øverste chef Søren Gade, fortæller Tidemann selv i et opslag på Linkedin.

Læs også

Det er en udvidelse af staben i Folketinget, da Folketingets formand i forvejen har adgang til andre presse- og kommunikationsmedarbejdere, som er ansat i administrationen.

Selv glæder den nye presserådgiver sig til at arbejde i demokratiets tjeneste.

"Jeg glæder mig til at få min daglige gang på Christiansborg, og få mulighed for - i bogstavelig forstand - at arbejde i demokratiets tjeneste sammen med en masse dygtige mennesker," skriver han på Linkedin.

Jesper Tidemann kommer direkte fra en stilling som strategisk kommunikationsrådgiver hos Helsingør Kommune, hvor han har tilbragt de sidste syv år. Foruden har han arbejdet som pressechef hos Arbejdstilsynet og som presse- og kommunikationsmedarbejder hos Beskæftigelsesministeriet.

Da stillingen blev slået op i december, vakte det blandt andet undren fra tidligere formand for Folketinget Pia Kjærsgaard, der ikke ser et behov for at have flere presserådgivere.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jesper Tidemann

Presserådgiver, Folketinget
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2004)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024