Hvilshøj: Tabuerne skal nedbrydes

NYHED: Integrationsminister Rikke Hvilshøj opfordrer kommuner og integrationsmedarbejdere til at tage fat i de kulturelle holdninger, der er hindrende for integrationen.
Erik Holstein

Jeg håber, at rapporten sammen med en række af de andre initiativer på området kan få brudt tabuerne ned på området, så kommuner og integrationsarbejdere følger op. Man gør jo indvandrerne en bjørnetjeneste, hvis man ikke tager fat i de her problemer.

Rikke Hvilshøj(V)
Integrationsminister

Rapporten fra Integrationsministeriets tænketank skal følges op af kommuner og integrationsarbejdere. Her skal man gøre det helt klart, hvilke grundlæggende værdier der er gældende i det danske samfund.

Det er meldingen fra integrationsminister Rikke Hvilshøj (V), efter Bonnerup-rapporten demonstrerede kulturelle forskelle, der modvirker integrationen i visse indvandrergrupper.

En bjørnetjeneste
"Jeg håber, at rapporten sammen med en række af de andre initiativer på området kan få brudt tabuerne ned på området, så kommuner og integrationsarbejdere følger op. Man gør jo indvandrerne en bjørnetjeneste, hvis man ikke tager fat i de her problemer," siger Rikke Hvilshøj til Altinget.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00