Liberal Alliance udelukker ikke Vanopslagh som statsministerkandidat. Men vi har lært af Konservatives valgkamp, siger politisk ordfører

Der mangler et blåt alternativ til Mette Frederiksen, og derfor er LA klar til at tage mere ansvar, lyder det fra politisk ordfører Sólbjørg Jakobsen. Hun har "taget ved lære af historien," og derfor frygter hun ikke, at hendes formand falder i den samme fælde som Søren Pape Poulsen, når Socialdemokratiet går til angreb. "Vi skammer os ikke over vores politik."

Sólbjørg Jakobsen har været medlem af Folketinget siden 2022. Hun er politisk ordfører for Liberal Alliance.
Sólbjørg Jakobsen har været medlem af Folketinget siden 2022. Hun er politisk ordfører for Liberal Alliance.Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Malte Bruhn

Liberal Alliances politiske ordfører Sólbjørg Jakobsen kan "slet ikke udelukke," at hendes partiformand Alex Vanopslagh melder sig på banen som det borgerlig bud på en statsministerkandidat, hvis de nuværende rekordmålinger bliver vekslet til mandater ved det næste folketingsvalg.

"Vi tager ikke målingerne for givet. Vi er glade for, at vores projekt vækker begejstring. Men det er fugle på taget," siger hun.

Kan du udelukke, at Vanopslagh melder sig banen på denne side af valget?

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00