Om  
Mette Reissmann

Mette Reissmann tilbage som vært på Luksusfælden

Socialdemokraternes integrations- og udlændigeordfører, Mette Reismann, bliver igen vært på TV3-programmet 'Lukusfælden'. 

Anne Justesen

Fra foråret vender Mette Resimann tilbage til sit værtsjob på TV 3-programmet 'Luksusfælden'. Hun forlader dog ikke politik. 

Det skriver Mediawatch. 

"Det er TV3 (Metronome), der har spurgt mig, om jeg havde lyst til at være med i en ny runde Luksusfælden. Det skete sidste sommer.  Det er altid godt  for en politiker at have føling med, hvilke problemer folk har i deres hverdag," siger Mette Reissmann til MediaWatch. Hun frygter ikke, at arbejdet som vært kommer til at belaste det politiske arbejde op til valget, som skal afholdes senest i september 2015. 

Mette Reissmann var fra 2007 til 2011 vært på 'Luksusfælden'. Hun har siddet i Folketinget for Socialdemokraterne siden valget i 2011. 

Siden 2014 har hun været sit partis udlændinge- og integrationsordfører. Hun er tidligere EU-ordfører, forbrugerordfører, forskningsordfører og ordfører for videregående uddannelser. Desuden har hun siden 2011 været formand for By- og Boligudvalget. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Reissmann

MF (S), erhvervsordfører, Socialdemokratiet, formand, Marstal Navigationsskole, formand, Københavns Idrætsefterskole, bestyrelsesmedlem, Kvindeøkonomien, TV-vært, TV3
cand.merc.jur. (CBS 1989)

0:000:00