Kristian Thulesen Dahl fik en øjenåbner i valgkampen: "Der var mange af vores folk, der hellere ville stå for at hente kaffe end at snakke med vælgerne"

INTERVIEW: DF-toppen har været for dårlig til at sælge de politiske sejre overfor partiets bagland. Det gav en "træthed" og en "afmatning" i valgkampen, erkender Kristian Thulesen Dahl, der nu vil vække kampgejsten i partiet efter katastrofen i juni. "For første gang får vi taget en hel grundlæggende snak med os selv om, hvordan vi organiserer os," siger han om sin nye plan. 

Kristian Thulesen Dahl var fuld af selvransagelse og fortrydelse, da han talte til de delegerede på Dansk Folkepartis årsmøde i Herning i september.

Det var første gang, han så sit forsamlede bagland i øjnene efter katastrofevalget i juni, hvor partiet måtte sige farvel og tak til 21 af deres 37 folketingsmandater.

Som en del af sin bodsgang fremhævede formanden en række fejl, han havde begået som formand for blå bloks dengang største parti. De fire konklusioner blev draget på baggrund af en møderække med samtlige af partiets lokalforeninger: 

Login