Ugens målinger: Regeringen er ikke blevet mere grøn, offentligt ansatte bruger fritid på arbejde

MÅLINGER: Altinget bringer de målinger, der har været bragt i den forgangne uge. I denne uge om regeringen, som danskerne ikke mener, at Konservative har gjort grønnere, samt om offentligt ansatte, som bruger fritid på at gøre jobbet godt nok og rødt flertal.

Blot otte procent af danskerne mener, at den nuværende regering er mere grøn end den tidligere Venstre-regering, viser en ny måling foretaget af Norstat for Altinget.
Blot otte procent af danskerne mener, at den nuværende regering er mere grøn end den tidligere Venstre-regering, viser en ny måling foretaget af Norstat for Altinget.Foto: /ritzau/Carsten Bundgaard
Martin Lyngbæk Olsen

Danskerne: Konservative har ikke gjort regeringen mere grøn
Blot 8 procent af de adspurgte mener, at den nuværende regering er mere grøn end den tidligere Venstre-regering. 52 procent svarer derimod nej til, at regeringen er blevet mere grøn, mens 40 procent svarer ‘ved ikke’. Det viser en ny måling foretaget af Norstat for Altinget.

Offentligt ansatte bruger fritid på at gøre jobbet godt nok
En ny undersøgelse foretaget af Megafon viser ifølge TV 2, at omtrent hver anden offentligt ansatte bruger tid uden for arbejdstiden mindst hver uge for at sikre, at de kan løse deres arbejdsopgaver “i en ordentlig kvalitet”.

I undersøgelsen svarer 13 procent, at de “hver dag” bruger tid uden for arbejdstiden for at sikre, at de kan løse deres arbejdsopgaver i ordentlig kvalitet. 39 procent svarer, at det sker ugentligt, mens yderligere 17 procent svarer, at det sker månedligt. 19 procent svarer ‘sjældnere’, mens 9 procent svarer, at det “aldrig sker”.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00