Venstre styrker tv-træning af topfolk

Venstre har overtaget tv-træningen af sine folk. En snes folketingsmedlemmer har allerede været igennem to timers kuren på pressechefens kontor. Målet er, at alle er selvkørende til næste valgkamp. "Tv betyder ekstremt meget", siger udenrigsordfører Troels Lund Poulsen.
Rasmus Nielsen

Tv betyder ekstremt meget. Folk kan ofte ikke huske, hvad jeg har sagt, ikke en meter. Men det giver points at bære et smart slips. Jeg er meget chokeret over, at det er sådan. Men jeg er nødt til at at tage bestik af fakta. Tv er med til at afgøre, om man bliver valgt eller vraget.

Troels Lund Poulsen
Udenrigsordfører (V), deltager i tv-træning
Som det første parti på Christiansborg har Venstre trukket tv-træningen af sine folketingspolitikere ind midt på pressechefens kontor.

En blå såkaldt rundhorisont (baggrund) med Venstres logo pryder halvdelen af Mikkel Faurholdts kontor i det inderste, hellige af Venstres Pressetjeneste på anden sal.

"Tv betyder kolossalt meget", siger udenrigsordfører Troels Lund Poulsen som sin begrundelse for, at han lige som et dusin andre V-folketingsmedlemmer har taget kursus i at optræde på tv-skærmen hos Mikkel Faurholdt.

Venstres Pressetjeneste på Christiansborg har de senere år taget en drejning væk fra hovedsageligt at skrive pressemeddelelser for medlemmerne. I dag, under en udvidet stab hos Faurholdt, har man taget en række nye kommunikative redskaber op:

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00