Om  
Claus Horsted

Venstres kampagnechef skifter til Radius

Venstres kampagnechef Claus Horsted fratræder sin stilling for i stedet at blive seniorrådgiver i kommunikationsvirksomheden Radius fra 1. marts. 

Nikita Selvig

37-årige Claus Horsted forlader sin stilling som kampagnechef i Venstre og bliver i stedet seniorrådgiver i kommunikationsvirksomheden Radius.

Det oplyser Radius i en pressemeddelelse. 

”Venstre har fyldt rigtigt meget i mit liv de sidste 18 år – og vil fremover fylde rigtigt meget i mit hjerte. Men Radius tilbyder muligheden for, at jeg kan sætte alle mine politiske, analytiske og kommunikative kompetencer i spil, samtidig med at jeg kan blive udfordret og lære nyt hver dag. Det er svært at stå for sådan et tilbud, og jeg glæder mig meget til de nye udfordringer hos Radius. Der er lang tid til de næste valg, så timingen er også fair over for det Venstre, jeg holder så meget af,” siger Claus Horsted i pressemeddelelsen.

Mellem 2003 og 2005 var Claus Horsted landsformand for Venstres Ungdom og tiltrådte i 2007 en stilling som politisk sekretær i Venstres Landsorganisation. I 2010 blev han udpeget til partiets kampagnechef, men skal altså fremover rådgive private virksomheder om deres kommunikation.

”For os er Claus et scoop. Han har arbejdet med kommunikation og store kampagner på strategisk, taktisk og operationelt niveau i en årrække. Han har haft ansvaret for at drive Venstres analyseapparat på både det kvantitative og kvalitative område, og han har en dyb indsigt i og erfaring med dansk politik. Det kommer Radius' kunder til at nyde godt af, uanset om de forretningsmæssige udfordringer skal løses med en politisk indsats eller en kommunikationsindsats. Og så har Claus de helt rette værdier, hvilket også har været afgørende for os,” siger Asbjørn Haugstrup, adm. direktør i Radius Kommunikation A/S. 

Claus Horsted tiltræder sin nye stilling 1. marts.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claus Horsted

Direktør for PA og Kommunikation, Landbrug & Fødevarer
ba.scient.pol. (SDU 2006)

0:000:00