Om  
Camilla Laudrup

DR-redaktør bliver ny direktør for Folkemødet

Foreningen Folkemødet har ansat Camilla Laudrup som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som sekretariatsleder og redaktør i DR.

Jon Michelsen

En enig bestyrelse har ansat Camilla Laudrup som ny direktør for Foreningen Folkemødet.

Hun kommer fra en stilling som sekretariatsleder i DR.

Det oplyser Foreningen Folkemødet i en pressemeddelelse.

Det politiske arrangement Folkemødet, der siden 2011 har fundet sted i Allinge på Bornholm, skal nu ledes af Camilla Laudrup. Hun overtager stillingen fra Mads Akselbo Holm, der var direktør fra 2017 til 2020.

Den nye direktør skal stå i spidsen for såvel arrangementets afholdelse og udvikling som ledelsen af sekretariatet i Allinge. En ny udfordring, der glæder Camilla Laudrup:

”Folkemødet er for mig en af de vigtigste begivenheder for vores demokratiske debat i Danmark. Det er måske vigtigere end nogensinde, at vi har tillidsfulde møder mellem mennesker med vidt forskelligt syn på samfundets udfordringer og bud på løsninger,” fortæller hun i meddelelsen og fortsætter:

”Jeg ser frem til – sammen med Folkemødets bestyrelse, sekretariatet i Allinge og Folkemødets mange samarbejdspartnere – at fortsætte med at udvikle de bedste rammer for den demokratiske samtale.”

Camilla Laudrup har et vidt bekendtskab til Folkemødet, da hun i en årrække har været projektleder for DR’s deltagelse ved mødet.

Camilla Laudrup har tidligere været centerchef for kampagner og kommunikation i Mellemfolkeligt Samvirke. I sin seneste stilling var hun sekretariatsleder for ultra:bit og redaktør i DR.

Hun er uddannet cand.scient.pol. ved Københavns Universitet.

Tiltrædelsen finder sted 15. august. Det første møde, den nye direktør skal stå i spidsen for, finder sted 17. til 20. juni 2021.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Camilla Laudrup

Vicedirektør, Danmarks Underholdningsorkester, fhv. direktør, Foreningen Folkemødet
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2003)

0:000:00