Afstemning: Sådan skal vi integrere flygtninge!

AFSTEMNING: Hvilken af Integrationskaravanens syv anbefalinger er den vigtigste? Det spørger Altinget: civilsamfund sine læsere om. Resultatet forelægges socialminister Karen Ellemann (V) og integrationsminister Inger Støjberg (V) på Folkemødet lørdag.

Rådet for Etniske Minoriteter og Frivilligrådet har turneret landet med deres Integrationskaravane de seneste uger. På seks møder har kommuner, civile aktører og virksomheder debatteret og kommet med anbefalinger til, hvordan vi i fællesskab kan løfte opgaven med at få integreret de nytilkomne flygtninge.

Altinget: civilsamfund sætter de syv anbefalinger med størst opbakning til afstemning og spørger vores læsere, hvilken anbefaling, de synes, er den vigtigste.

Anbefalingerne – herunder resultatet af Altinget: civilsamfunds afstemning – overrækkes til de to ansvarlige ministre, socialminister Karen Ellemann (V) og integrationsminister Inger Støjberg (V), ved debatarrangementet "Integration – hvilken rolle kan civilsamfundet spille?" på Folkemødet lørdag kl. 09.30.

Login